skip to Main Content

Lietuvos Dizaino Forumas bei forumo nariai atveria duris naujiems praktikantams!

Kviečiame studentus atlikti praktikas įvairiose dizaino bei dizaino vadybos srityse. Daugiau informacijos apie kiekvieną iš siūlomų pozicijų rasite žemiau.

Susidomėjusieji kviečiami susisiekti tiesiogiai su įmonėmis nurodytais kontaktais. Turintys bendrinių klausimų gali kreiptis į info@dizainoforumas.lt

9

7 6 Picture554 32Screen Shot 2020-05-15 at 17.01.11

LIETUVOS DIZAINO FORUMAS

Lietuvos dizaino forumas – šalies dizainą ir verslą vienijanti bei atstovaujanti asociacija, įkurta 2006 m. Tai yra vienintelė nuolatinį biurą ir personalą turinti aktyviai ir nuosekliai veikianti dizaino asociacija šalyje.

Aktyviai reprezentuojame Lietuvos kūrybinį potencialą ir skatiname atvykstamąjį turizmą parodų DESIGN LITHUANIA metu . Kuruojame bei organizuojame pagrindinius du metinius dizaino renginius Lietuvoje: “Dizaino savaitė” bei nacionalinį konkursą “Geras dizainas”, etc.

Ieškome 2 praktikantų, prisidėsiančių prie Dizaino Savaitės organizavimo

https://dizainoforumas.lt | info@dizainoforumas.lt

22 33 44 55 6677 88 99

IDAS

Tai jau penkiolika metų funkcionaliu, stilingu, patogiu interjero dizainu besirūpinančios Vaidos Kandratavičiūtės suburta profesionalų komanda.

“Profesionalumas – tai nuoširdaus dėmesio, laiko, patirties ir žinių davimas mumis pasitikinčiam žmogui. Tai įsiklausymas, gebėjimas bendrauti su užsakovais ir suprasti, kas jiems svarbu ir kaip jie nori jaustis savo namuose. Susikalbėjimas, vienodi lūkesčiai ir džiuginančio rezultato sukūrimas.”,- Vaida Kandratavičiūtė

“Parašykite mums, galime priimti praktikantus!”

https://www.idas.lt | info@idas.lt

PUŠKU PUŠKU

,,Pušku pušku” – jaunas ir kūrybingas verslas, vystantis savo prekės ženklą Lietuvoje ir užsienyje nuo 2008 metų. ,,Pušku pušku” komanda vadovaujasi loso ja, jog norint būti laimingu nereikia didelių pokyčių ar investicijų, nes kiekvieno gyvenime yra dalykų, dėl kurių galima džiaugtis. Šiandien ,,Pušku pušku” yra didžiausias sėdmaišių gamintojas Lietuvoje ir tampa vis labiau žinomi visame pasaulyje! Kokybiškais rankų darbo gaminiais ypatingai domisi Latvijoje, Estijoje, Vokietijoje, Suomijoje bei Švedijoje, todėl įmonė eksportuoja virš 50 % produkcijos.

“Galime priimti 1 produkto ir 1 gra kos dizainerį. Bus galimybė prisidėti prie puškupušku produkcijos kūrimo.”

https://www.puskupusku.lt | prakseda@puskupusku.com

INTERJERAS.LT

“Mūsų kūrybinė-projektinė komanda jau 10 metų aktyviai prisideda prie Lietuvos interjero mados formavimo bei žinių skleidimo. Kurdami patys bei nuolat bendradarbiaudami su daugiau kaip 100 Lietuvos ir užsienio dizainerių, inovatyviais kokybiškų produktų ir paslaugų, skirtų interjerams, tiekėjais, savo renginiuose, leidiniuose ir svetainėje kasmet pateikiame per 100 naujausių, patogiausių, šiuolaikiškiausių, praktiškiausių interjerų ir per 300 interjerų kūrimui skirtų prekių, paslaugų bei dešimtis patarimų. Nuo 2004 metų organizuojame „Metų interjero“ konkursą; Interjero pasaulio naujienas skleidžiame ir požiūrį į aplinką formuojame www.interjeras.lt svetainėje, žurnaluose ,,Centras“, ,,Interjeras.lt pataria“;Turime daugybę žinių skleidimo bei projektų organizavimo partnerių. “

www.interjeras.lt | vytautas@interjeras.lt

EDU2

Innospark kuria ir vysto “edu2“ prekės ženklu žymimus vaikams skirtus kūrybiško žaidimo baldus ir kitus žaidimo bei ugdymo objektus. Jie lavina vaizduotę ir skatina norą kurti bei pažinti. Mūsų klientai yra vaikų ugdymo įstaigos, šeimos, vaikų žaidimų erdvės, bibliotekos, muziejai Lietuvoje, Latvijoje, JAV, Vokietijoje, Prancūzijoje. Visi mūsų produktai yra sukurti Lietuvos dizainerių ir pagaminti Lietuvoje. Trys pagrindiniai principai, kuriais vadovaujamės, kurdami naujus produktus, yra estetiškas bei logiškas dizainas, lavinamoji vertė ir atviro žaidimo galimybės.

“Kviečiame prie mūsų prisijungti 2-3 produkto dizaino studentus praktikantus, taip pat galime praktikai priimti 1-2 gra kos dizaino studentus praktikantus.”

 http://www.edu2.lt | labas@edu2.lt

MUISTA

Dizainerių įmonė, kurianti tokius produktus, kurie atneštų daugiau sveikos zinės stimuliacijos darbo ir namų aplinkoje. Tai jauna įmonė, kurianti baldus ir pritaikanti juos masinei gamybai.

“Laukiame produkto dizaino studentų – kam įdomu paeksperimentuoti su inovatyviom medžiagom, kurios turi perspektyvą masinei gamybai (pvz – micelijus, bio kompozitai plastikui pakeisti ir pan). Ištyrinėti šiandienines tvarių medžiagų ir gamybos technologijų galimybes EU, prisitaikyti savo produktams. Čia būtų nemažai online tyrimų laiko, galima komandiruotė pas perspektyvų gamintoją. Dar galime priimti fotogra jos studentus – padokumentuoti Muista studijos kasdienybę + produktų, reklamų video/fotosesijos, postprodukcija. Galimybė kartu nulėkti į tarptautinę parodą, kai karantinai atsipalaiduos. Daug laisvės eksperimentams. Taip pat gra nio dizaino studentą – web dizainas, svetainės dizaino perkūrimas, reklamos dizainas.”

www.muistachair.cominfo@muistachair.com

KiTAIP 

„KiTAIP“ yra baldų dizaino ir gamybos kompanija. Mūsų kolektyvą sudaro sumanūs ir patyrę dizaineriai ir baldininkai turintys daugiau nei 20 metų patirtį. Pagrindinė mūsų veiklos sritis – individualūs interjero ir baldų projektai. Mielai bendradarbiaujame ir konsultuojame dizainerius, architektus, kitas baldų gamybos kompanijas, paisome konteksto ir nebijome iššūkių. Projektuojame ir konstruojame, gaminame ir montuojame vienetinius baldus namams ir butams, biurams ir medicinos kabinetams, auditorijoms ir laboratorijoms. Taip pat turime ir standartinių baldų serijų skirtų svetainei ir vonios kambariui.

„Šiuo metu galime priimti 1 praktikantą.”

http://www.kitaip.eu | baldai@kitaip.eu

EMKO 

EMKO yra įmonė, turinti tikslą paversti frazę „Designed by Lithuanian designer“ pridėtine verte, tad jau daugiau nei penkerius metus investuojame laiką bei pastangas vystydami produktus, kuriuos sukūrė Lietuvos dizaineriai. Mūsų atveju – baldus ir vidaus interjero detales. Po kelerių metų intensyvaus, bet įdomaus darbo ir sutiktų talentingų žmonių, galinčių kurti produktus, kurie yra verti tarptautinio pripažinimo, galime drąsiai teigti, jog einame teisinga linkme.

“Galime priimti vieną praktikantą (produkto dizainas arba interjero dizainas) neapmokamai praktikai vasaros ar kitu metu. Praktikos pobūdis: pagalba metinės fotosesijos metu, dalyvavimas stendo koncepcijos kūrime, supažindinimas su produktų vystymu, naujo katalogo leidyba.”

Darbo vieta: T. Ševčenkos 16a, Vilnius. Darbo laikas: 9:00-16:00val.

www.emko.lt | audrone@emko.lt

INDIGO

Esame Milita Balčaitytė ir Elzė Sakalinskaitė – profesionalių tekstilės dizainerių duetas, įkūręs tekstilės dizaino ir meno studiją INDIGO. Esame pelniusios ne vieną apdovanojimą ir šiuo metu aktyviai dalyvaujame Lietuvos ir užsienio parodose. Dirbame plačiame tekstilės dizaino ir meno lauke: kuriame savo dizaino kolekcijas, vykdome interjero tekstilės užsakymus, bendradarbiaudamos su architektais, interjero dizaineriais ir privačiais klientais, kuriame stilių, aprangą ir interjero detales kavinėms, restoranams, barams viešbučiams ir kt. įstaigoms. Priimame komercinius užsakymus tekstilės gaminiams, dalyvaujame meno ir dizaino projektuose, vykdome socialinius ir edukacinius projektus.

“Priimsime visus norinčius kartu padirbėti.”

http://indigotextilestudio.lt | indigotextile@yahoo.com

SEDES REGIA

Sedes Regia yra aukštos kokybės minkštų baldų gamintojai, savo veiklą pradėję 1992 metais. Gaminame vienetinius bei standartinius baldus viešosioms erdvėms; vienetinius baldus namams. Esame gamybinių procesų bei projektų vystymo specialistai; nuolat bendradarbiaujame su dizaineriais bei architektais Lietuvoje ir užsienyje. Aukštą profesionalumo lygį deriname su kūrybiniu polėkiu, smalsumu, nepailstančiu ieškojimu – naujų medžiagų, formų, dizainu. Sukurtus modelius eksponuojame prestižinėse dizaino parodose, demonstruodami savo galimybes bei būdami Lietuvos ambasadoriais tarptautinėje dizaino bendruomenėje.

“Priimsime 1 praktikantą. Būtų smagiausia, jei ateitų su kažkokia idėja, susipažintų su technologija ir pasigamintų tą minkštą baldą pas mus. Taip pat galime priimti gra kos dizainerį (darbas būtų su tinklapiu, socialiniais tinklais) arba fotografą. Mums svarbiausia matyti motyvuotą jauną žmogų.”

http://www.sedesregia.com | info@sedesregia.lt

WAPSVA

Tai vieta Šiauliuose, kur galima rasti garsiausių Lietuvos dizainerių darbų: nuo aprangos ir aksesuarų iki baldų ir interjero detalių. Čia susirinkę daugelis žinomų dizainerių ir prekinių ženklų, kurie žinomi ne tik Lietuvoje, bet ir už jos ribų: Tadam, Le muse, Wear Mad by July, K. Kruopienytė, I. Ševiakovaitė ir J. Rimkutė, Martynas Kazimierėnas, Aistė Nesterovaitė bei daugelis kitų.

“Esame turėję praktikantų, todėl mielai jų priimtume ir daugiau – labiausiai laukiame interjero ir mados dizaino specialybių studentai.”

www.wapsva.lt | labas@wapsva.lt

LINEN ME

LinenMe – trečios kartos šeimos verslas, gaminantis namų tekstilę ir rūbus iš lino.

“Mielai priimsime pora praktikantų vasaros metu, galime priimti ir daugiau kitais sezonais. Laukiame studentų studijuojančių fotogra ją, gra nį dizainą, madą ir visų kitų mokančių anglų kalbą ir nebijančių techninio darbo.”

www.linenme.com | support@linenme.com

kARTu

kARTu yra šiaurietiško dizaino, Lietuvoje gimstančios odinės rankinės, supažindinančios su minimalistine alternatyva natūralios odos aksesuarams. kARTu rankines metaforiškai vadiname įvairių prieskonių vardais, kiekviena jų – išskirtinio skonio, turinti savo istoriją ir identitetą. Kiekviena iš jų unikali, kruopščiai siūta rankomis ir pagardinta tik geriausiomis emocijomis. kARTu vertina kokybę, ilgaamžiškumą bei funkcionalumą. Šias kertines vertybes deriname su moderniu dizainu ir šiuolaikinėmis tendencijomis. Esame socialiai atsakingi, tausojame aplinką ir jos teikiamas žaliavas, savo kolekcijose jas pritaikome iki 100%. Taip siekiame ugdyti atsakingą vartojimą ir aplinkai draugišką pasirinkimą.

“Ieškome praktikanto, kuris turi patirties su iliustracija.”

www.kartustudio.com | info@kartustudio.com

IDDO

Tai modernių baldų ir interjero aksesuarų prekinis ženklas, išpažįstantis šiaurietiško minimalizmo kryptį, pamėgtas šiuolaikiškų miesto gyventojų, kurie vertina natūralumą, kokybę ir simplistinį dizainą. Prekės ženklo loso ja yra gana paprasta – tikime gyvenimo būdo ritualais, kurie paprastą kasdienybę daro stebuklinga: laikas su šeima prie pietų stalo ar jaukus vakaras prie židinio su knyga. IDDO siekis – paversti Jūsų gyvenamą aplinką harmoninga ir modernia vieta gyventi bei kurti. Estetika pasižymi šiaurietiška dvasia ir minimalistiniu modernumu, puikiai įsivaizduojamu didmiesčių industrinėse erdvėse.

“Labai laukiame 1 produkto dizaino studento – praktikanto!”

www.iddo.lt | inspiration@iddo.lt

CELSIUS 273

Betoninė juvelyrika, įkvėpta architektūros, miesto ir žmonių. Instaliacija BRUTAL IDENTITY | CONCRETE kviečia pažvelgti į miestą kitu kampu – išgirskime municipaliteto šnabždesius ir paskęskime detalėse. Mes – asfalto vaikai, negalintys gyventi be kieto paviršiaus, kutenančio pėdas. Mes tie, kuriems betoninės džiunglės yra namai. Įsiklausykim, ką kužda miestas.

“Dirbu Kaune, tai mano vienos įkurtas brandas. Parašykit, jeigu norite susipažinti ar manote, kad aktualu prisidėti prie Celsius brando vystymo.”

https://celsius273.com | celsius273@mail.com

LONAS

Įmonė LONAS įkurta 1993 m. Jau daugiau nei 25 metus LONAS puoselėja geriausias čiužinių gamybos tradicijas bei kuria inovacijas didesniam komfortui ir sveikesniam gyvenimui.

LONAS – šeimos vertybėmis ir tradicijomis paremta lietuviška įmonė. Jau dvi LONO įkūrėjo Kazimiero Jakučio šeimos kartos sėkmingai prisideda prie lietuviškų čiužinių kūrimo ir gamybos tobulinimo.

https://www.lonas.lt | info@lonas.lt

 

 

 

Back To Top